maandag 19 maart 2012

Een zeer korte fotoreportageEllen en Josse  (bijna dezelfde foto als vorige keer) 
Ellen maakte een volledige uitzet voor Josse, het mutsje is echt super. Tania  zorgde ervoor dat Josse vanaf nu in stijl naar het zevende knoopsgat kan komen ;)


De reversible bag van Very Purple Person kent  voor Nathalie geen geheimen meer! 
Lore haar tafel wordt vanaf nu opgevrolijkt door een leuke zelfgemaakte tafelloper. Tania haakte een kikkertje, en bracht verrukkelijke cakepops mee, gemaakt van Oreokoekjes en kaas(?)... Wij willen het recept!

Vanessa maakte een rokje voor Rune en een hele hoop "marcellekes" voor Vic. Ze bakte ook zeer lekkere koekjes. Die met lavendel waren mijn favoriet.

Delphine specialiseert zich hier in het maken van de 'tote bag van Happy in Red'. Ze maakte er thuis al twee en maakte dan nog maar eentje tijdens het zevende knoopsgat. Omdat ze niet kon kiezen welke stof ze wou gebruiken, bracht ze dan maar de volledige collectie van Ikea mee.

Ik hield me vooral bezig met borstvoeding geven aan de kleine man, koekjes en cakepops eten en verfde dan toch nog een achttal sterren op een onderlaken voor het logeerbed. Het resultaat toon ik later als het geheel klaar is.1 opmerking: